«Стосовно оприлюдненої у інтернет-ЗМІ інформації про закупівлю на відкритих торгах у системі Prozorro замороженої риби та рибного філе повідомляємо, що законних підстав для відхилення тендерної пропозиції ФОП «Козак Вікторія Ігорівна» не було» - така заява з’явилася на сайті Національної академії сухопутних військімені гетьмана Петра Сагайдачного.

«Договір з Фізичною особою — підприємцем за результатами проведеної процедури закупівлі відповідно до умов тендерної документації укладено 23.06.2017 року. Вказана продукція призначена для харчування військовослужбовців іноземних держав та підрозділу Збройних Сил України, які проходять спільні навчання за програмою підготовки «Об’єднаної багатонаціональної тренувальної групи — Україна» (JMTG-U) на території полігону Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (с. Старичі, Яворівського району, Львівської області). Фінансування закупівлі здійснюється іноземними країнами — учасниками програми підготовки JMTG-U», - йдеться в інформації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Рибу для військових по 500 грн постачатиме 21-річна дівчина з фейковим телефоном, яка стала підприємцем після оголошення тендеру.