19686422 414679728926235 1615110560 o
portalik24.pl#sthash.CcrCYs9L.dpuf
Єлєньоґурська прокуратура звинуватила 28-річного громадянина України у спричиненні ДТП, унаслідок котрого загинули дві дівчини-підлітка, а також за керування автомобілем під впливом алкоголю. Трагічний випадок стався у новорічну ніч у м. Єлєня Ґура (Нижньосілезьке воєводство). Про це повідомляє Польське радіо.

Як у четвер повідомив Польському пресовому агентству (PAP) прокурор Томаш Чуловський з Окружної прокуратури в Єлєній Ґурі, звинувачувальний акт у справі ДТП вже надійшов до Районного суду в Єлєній Ґурі. На думку прокуратури, 28-річний Владислав К. у новорічну ніч 2016 року керував автомобілем Jeep Grand Cherokee, маючи в крові майже 2 проміле алкоголю.

Чоловік їхав вулицями м. Єлєня Ґура зі швидкістю щонайменше 90 км/г, втратив керування і виїхав на тротуар поруч із мостом. Автівка збила дві дівчини-підлітка у віці 14 і 16 років, які загинули на місці. Автомобіль пробив огородження мосту і впав до річки. Також унаслідок аварії було поранено пасажирку цього транспортного засобу.

Прокурор Чуловський повідомив, що автівка належала фірмі, в котрій Владислав К. працював, проте, він не мав права на користання цим транспортом. «У ході слідства Владислав К. не визнав своєї вини у злочинах, щодо котрих йому висунуто звинувачення. У своїх поясненнях він зазначив, що не пам’ятає обставин, за яких він керував автомобілем марки Jeep», - повідомив Томаш Чуловський. Владислав К. перебуває в арешті. Йому загрожує до 12 років ув’язнення.