synjutkaПитання львівського сміття є суто господарським, яке міський голова і міська влада вирішили зробити політичним, принісши в жертву мешканців міста Львова.

Таку думку в ефірі хард-ток-шоу «В очі» (щопонеділка о 22:30) на телеканалі ZIK висловив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

«Я не розумію, чому проблема львівського сміття стає політичною, коли треба просто взяти і зробити. Міський голова, напевно, з допомогою своїх політтехнологів, вирішив перетворити суто господарське питання, з яким він не справився, на політичний процес», – вважає гість програми.

Президент України не може вирішувати питання львівського сміття, зазначив голова ЛОДА.

«Я якось пожартував, що Президент України у перервах між тим, як зустрічається з Дональдом Трампом і Еммануелем Макроном, ще турбується про львівське сміття. Це ж нонсенс. Також викликало б сміх і те, якби я радився з Петром Порошенком, який контейнер вивозити швидше – з вулиці Шевченка чи Чорновола. Я розумію, що наше суспільство є таким. Багатьом хотілось би, щоб Президент позамітав, помив тощо. Але глава держави має думати про те, як зберегти єдність цивілізованого світу проти російської агресії. Де стоїть питання сміття, а де війни і миру?», – коментує Олег Синютка.

Гість програми говорить і про те, що в Андрія Садового є великі плани на політичну кар’єру. Ймовірно, він хоче стати президентом України.

«Міський голова просто хоче підтягнути себе до рівня президента. Я думаю, що він має якісь політичні амбіції. Це скаже будь-який політтехнолог. Я давно це говорив і повторюсь ще раз: слон із моською не воюють», – додає голова ЛОДА.