1 e1424863109526 1024x350За участі прокуратури Львівської області Галицьким районним судом міста Львова визнано винними двох депутатів Львівської обласної та міської рад у вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, а саме за порушення вимог фінансового контролю.

Так, депутат Львівської обласної ради несвоєчасно, без поважних причин не повідомив на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції про суттєві зміни у своєму майновому стані, а саме придбання приміщення в місті Львові вартістю 1,5 млн грн, чим вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ч.2 ст.172-6 КУпАП.

Тоді як, депутата Львівської міської ради було притягнуто до адміністративної відповідальності за несвоєчасне, без поважних причин подання на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції, декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, а саме за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП.

За наслідками судового розгляду до винних застосовано стягнення у вигляді штрафу. Рішення судів набрали законної сили, повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.