graffiti14-15 липня у Львові відбудеться FESTrepublic Weekend, під час якого відбудеться перший фестиваль графіті в контейнерах в Україні. Організатори ставлять за мету створити «вільний район», взявши за основу досвід таких міст як Дублін, Берлін, Краків, Вільнюс, пише Думай.

Фестиваль графіті в контейнерах розпочався з того, що FestRepublicWeekend зібрав кількох художників, щоб розписати локацію у стилі креативних кварталів Європи.

Ми надихнулись тим, що жоден креативний простір європейських провідних міст не обходиться без вуличних малюнків і можна спробувати втілити це тут, розпочавши нову традицію на новому фестивальному просторі. Для участі закликали художників зі всієї України і дали їм свободу дій, – розповідають організатори.

Прийматимуть участь близько 25 художників з різніх міст України із них: Saint, Weak, White, Pedro, Kelov, Olie, Amok, Zefir, Tonek, Wkar, Exid, Nais, Stone, Diner, Arm, Dilk, Feros, Tabu Tabu, And, Віска, Feno, Keno. Контейнери, аби встигнути до початку FestRepublic Weekend, почнуть розмальовувати вже з 9 липня. В одному з контейнерів буде розміщена сцена