koda office visit cco 010221 липня пройде всеукраїнська акція «Візьми собаку на роботу». Акція відбувається уже 5 рік поспіль.

«З кожним роком все більше офісів в цілому світі стають Дружні до собак (Dog-Friendly), даруючи радість безперервного спілкування друзів наших менших з своїми господарями. Традиція, що зародилась в США 17 років тому, успішно крокує Україною вже 5 років поспіль, даруючи радість не лише власникам собак, а й усім працівникам, як малих компаній, так і промислових гігантів», - йдеться в повідомленні ініціаторів - компанії Kormotech.

21 липня кожен бажаючий зможе провести незабутній робочий день в компанії свого вірного товариша, подарувавши йому безліч пригод та нових емоцій. «Ми кожного дня святкуємо радість компаньйонства людини та собаки, – зазначає CEO компанії Вовк Ростислав, – головний офіс компанії вже давно дружній до собак і ми хочемо щоб хоча б раз на рік усі господарі чотирилапих спробували та зрозуміли, що собака на роботі – це не лише можливість весело провести час з улюбленцем, а й подарувати радість спілкування з собакою усім оточуючим!»

Як долучитись до акції:

  • ознайомтесь з правилами участі та порадами ветеринарів, аби провести цей день безпечно та комфортно як для собаки, так і для своїх співробітників;
  • заплануйте собі участь у розіграші цінних подарунків серед учасників Дня «Візьми собаку на роботу»;
  • повідомте про ваші плани на участь, аби ми могли включити вас, ваше місто та назву компанії (де ви працюєте) на інтерактивну карту учасників по всій Україні.