smitnyk pipecЗа інформацією департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства ЛОДА за минулу добу прибрали ще 22 перенакопичених контейнерних майданчики, за увесь період очистили – 552.

На сьогодні ще залишаються перенакопиченими контейнерні майданчики, які обслуговує компанія «АВЕ-Львів». З метою оперативного усунення перенакопичення відходів до прибирання долучилися й інші перевізники ТПВ, повідомляє прес-служба ЛОДА.

З контейнерних майданчиків, які були напередодні очищені від перенакопичення ТПВ, налагоджено поточне вивезення відходів.

За інформацією прес-служби Львівської міськради, Станом сьогодні на ранок у місті з 1237 майданчиків житлового фонду перенакопиченими є 183 майданчики, що становить 15%. У розрізі районів: Шевченківський – 48 не вивезених майданчиків, Залізничний – 12, Франківський – 60, Сихівський – 63. Очищені всі майданчики у Галицькому та Личаківському районах.

Як повідомив заступник міського голови з питань ЖКГ Сергій Бабак, станом сьогодні на ранок у місті залишається перенакопиченим понад 4592 тонни сміття.

Нагадаємо, що віднедавна запровадили зважування всіх спецавтомобілів з ТПВ для ведення чітких розрахунків щодо кількості відходів, що утворюються у м. Львові та захороняють на полігонах. Сьогодні роботи з ліквідації перенакопичення ТПВ на контейнерних майданчиках тривають.