19989779 1340312576067529 8337125022954576717 n"Обирають запобіжний для затриманого вчора НАБУ директора Львівського бронетанкового заводу, який… ставив непрацюючі двигуни нашим хлопцям на танки, а ті потім не заводилися. Нардепи Дубіль (БЮТ), Паламарчук (БПП), Соловей (БПП) та Алексеєв (БПП) беруть його на поруки. Порошенківське "не дозволю обкрадати армію" треба розуміти як "чужим - не дозволю, своїм - можна". – Таку інформацію оприлюднили на сторінці Центру протидії корупції.

Водночас, за інформацією Цензор.НЕТ прокурор САП Іван Федоренко вимагатиме, щоб кожного з підозрюваних взяли під варту із заставою у 28 млн гривень.

Нагадаємо, вчора 14 липня детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів САП затримали низку посадових осіб Збройних сил України та ДП «Львівський бронетанковий завод» за підозрою у вчиненні злочину за ч.5 ст. 191 Кримінального кодексу України («Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем»). Також затримано засновника комерційної структури — ТОВ.

P.S 

Солом'янський райсуд Києва обрав директору Львівського бронетанкового завода Роману Тимківу запобіжний захід у вигляді 60 діб арешту. Як повідомляють у ЦПК, Тимківу дозволено внести заставу у розмірі 2 млн грн, пише Українська правда. Суддя, який призначив заставу - Тарас Григорович Оксюта