давидівСьогодні, 17.07.2017 о 19.00 год. у приміщенні Народного Дому села Давидів відбудуться громадські слухання (голосування) щодо будівництва сміттєспалювального заводу на території Давидівської об'єднаної територіальної громади. 

Про це на своїй сторінці у ФБ повідомив Vitalii Diakiv.

Згідно СТАТУТУ Давидівської ОТГ право голосу на загальних громадських слуханнях мають лише зареєстровані у відповідному населенному пункті члени Громади. Тому всіх жителів, які мають думку з приводу будівництва сміттєспалювального заводу в селі Давидів,  просять взяти з собою на громадське слухання паспорт або інший документ, що засвідчує реєстрацію місця проживання особи у селі Давидів. Початок реєстрації присутніх - о 18 годині.

Нагадаємо, сьогодні  о 9 ранку до Народного Дому в селі Давидів, прийшло близько 300 людей, які рішуче виступили проти будівництва сміттєспалювального заводу в Давидові. Мешканців обурив факт, що представники влади на їх думку, не порадились з громадою, і щонайважливіше погоджуються з думкою, що саме громада має остаточне слово в таких питаннях.

Тому сьогодні, на 19.00 в Народному Домі відбудеться голосування, що вирішить, чи бути сміттєспалювальному заводу в селі Давидів.