Shevciv AndriyГолова фракції “Самопоміч” у міській раді Львова Андрій Шевців оскаржуватиме рішення Галицького райсуду за несвоєчасно подану декларацію про доходи.

Як розповів в коментарі кореспонденту 032ua А. Шевців, апеляція щодо цього рішенння вже скерована до суду.

“Під час судового засідання я аргументував, чаму в мене виникли проблеми з подачою декларації. На мою думку, і на думку мого захисника, аргументи були вагомими, аби переконати суддів. Але, в них є своя думка, вони мають на це право. Я скерував апеляцію, буду оскаржувати це рішення", - зазначив Шевців.

За словами депутата, він не зміг вчасно подати декларацію через те, що не міг отримати реєстраційни ключ, який необхідний для входу в держреєстр реєстрацій.

“Ще в останній квартал квітня в мене виникла проблема з отриманням реєстраційного ключа. Я маю відповідні скани смс-повідомленнь з відмовою, які мені приходили з відмовою. Лише 2-го травня мені вдалося отримати ключ і тоді я заповнив свою декларацію”, - пояснив керівник “Самопомочі” в ЛМР Андрій Шевців.

Нагадаємо, 10-го липня Галицький районний суд Львова визнав Андрія Шевціва винним у корупційних діях, оскільки посадовець не подав вчасно декларацію особи, не маючи на це поважних причин. Тим самим він вчинив адміністративне правопорушення пов’язане з корупцією, передбачене ч.1 ст. 172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю).