stempickiyСьогодні виповнюється третя річниця створення Добровольчого українського корпусу Правого сектору. З цієї нагоди своїх побратимів првітав командир ДУК ПС Андрій Стемпіцький.

«Дорогі побратими! Командири бойових та резервних підрозділів, бійці Корпусу! Сьогоднішній день є важливим для всіх нас. Три роки тому ми зорганізувалися в збройну силу, яка записала золотими літерами звитягу наших Героїв в новітню історію України.

Три роки боротьби: на фронтах та в тилу загартували нашу структуру. Ми пройшли пекло війни, тюрми, розкладницьку роботу внутрішнього ворога, вбивства побратимів та намагання дискредитувати наш Рух в очах народу. Але вистояли ми завдяки тому, що не стали кишеньковою армією олігархів, чи розмінною монетою для генералів. Ми є народною армією і саме інтереси українського народу є прерогативою нашої діяльності.

Ще одна наша особливість – це відсутність ветеранів Корпусу. Боротьба не закінчена, а значить – ми всі в лавах. Не час ділитись спогадами про пройдений шлях та, святкуючи, піднімати келих. Час ділитись досвідом та перевівши подих, діяти далі. Не всі так можуть, хтось відійшов, хтось хитнувся під натиском режиму, хтось знайшов тепле місце. Але моє вітання до тих, хто залишився, хто не втратив віри і завзяття. Бо перемога дається сильним!

Моє вітання тим побратимам, що в складі бойових підрозділів ДУК ПС зараз на передовій нищать окупанта. Вітаю також тих бійців-правосекторівців, хто в лавах ЗСУ виконує свій обов’язок перед Батьківщиною.

Пораненим – швидкого одужання!

Командирам та бійцям резервних підрозділів бажаю твердо йти важким, але вірним шляхом боротьби з внутрішнім окупантом.

Волонтерам та всім, хто підтримує нас – Божої допомоги та витривалості, бо нам ще разом довго йти!

Загиблим – Честь та вічна Слава!

Всім нам – бути міцним кулаком та зламати стіну брехні, відчаю, заздрощів, розбрату та духовного занепаду!

Попереду, побратими, – сонце Перемоги! Слава Україні!»