romanchakВ результаті того, що все сміття, яке виїжджає зі Львова, ретельно зважується, вдалося попередньо встановити, що реальна кількість ТПВ, які продукує Львів, є значно меншою, аніж про це постійно заявляли в ЛМР.

Як інформує IA ZIK, про це у вівторок, 18 липня, під час брифінгу повідомив директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук.

«Найближчий час ми будемо визначати, якою є денна норма вивезеного зі Львова сміття. Для цього нам необхідно вийти на нормальний поточний режим роботи і очистити перевантажувальні станції, але найближчий тиждень цей показник буде точно визначений. Навіть за попередніми розрахунками вже точно відомо, що ця цифра буде значно меншою, аніж її озвучували у ЛМР», – повідомив керівник департаменту ОДА.

Також Назарій Романчук сьогодні заявив про те, що сміття з перевантажувальних станцій на території Львова буде вивезено впродовж цього місяця. Роботи проводяться системно, за розробленим планом дій і графіком.