kubiv 890x395«Постанова Кабінету Міністрів про створення Інституту танкових військ в Харкові таки прийнята на засіданні 19 липня. Кажуть люди, що це робиться з метою знищення Академії сухопутних військ у Львові. Так, чи ні - нехай висловлюються фахівці. З коментарів виникає, що це суперечить якимось договорам з НАТО і за 40 км від Росії ніхто не створює військового-навчального закладу. Але, Уряд має стратегію, тому нехай. Розвели, черговий раз, як котят, одним словом», - так прокоментував рішення Кабміну доктор філософії, громадський діяч Іван Матковський.

Також від додав: «Дивує інше. Під час розгляду питання пропоную послухати, що сказав комсомольський холуй Кубів. Акцію на підтримку Академії він назвав "політичними спекуляціями", які "знято". Назву тільки лідерів, згідно Кубіва, "політичних спекуляцій": Ігор Васюник, Олександр Ганущин, Оксана Юринець, Софія Федина. От, як треба служити пану, щоб погодитись на всю країну озвучити, що він по цьому питанні не має претензій до Мін. Оборони і акцію на захист Академії обізвати "політичними провокаціями". Павлик Морозов».

Нагадаємо, раніше Форпост писав, що 19 липня, під час засідання Уряду Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак представив проект постанови Кабінету Міністрів України про реорганізацію військово-навчальних підрозділів вищих навчальних закладів.