Сьогодні виконавчий комітет ЛМР виділив з резервного фонду міського бюджету кошти в сумі 1 271 504 грн. на відновлення згорілого даху на вул. Крехівській та проведення аварійно-відновлювальних робіт у 44 школі, в якій обвалилася опорна балка сходового маршу. Про це інформує прес-служба львівської мерії.

Зокрема, 499 751 грн. скерують Шевченківській РА для проведення аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану конструкційних елементів дахового перекриття житлового будинку № 5 на вул. Крехівській. Управлінню освіти ЛМР для проведення аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану та підсилення двох аварійних сходових кліток СЗШ № 44 ім. Т. Г. Шевченка на вул. Я. Пстрака, 1 скерують  771 753 грн.

Нагадаємо, 28 травня на даху трьохповерхового 16-тиквартирного житлового будинку на вул. Крехівській, 5 виникла пожежа. Внаслідок пожежі ніхто з мешканців не постраждав, проте вогнем знищено дах, площею 400 кв.м. А 16 березня стався обвал опорної балки сходового маршу між 2 і 3 поверхами лівого крила СЗШ № 44. Ніхто з учнів і персоналу школи не постраждав. Для учнів, які навчалися у СЗШ №44, було організовано навчання в навчальних закладах, що розташовані поблизу школи.