policiya ofisТриває конкурс на керівні посади в Національній поліції Львівщини. Про це на своїй сторінці у ФБ повідомила Віка Балицька.

«Ми з моїм колегою по поліцейській комісії Володимиром Марусяком вирішили докластися до максимальної відкритості процесу і оприлюднюємо списки кандидатів на посади. Це діючі працівники поліції. Якщо у когось є інформація про протиправну діяльність когось із осіб, що у списках, то просимо повідомити нам у зручний спосіб. Про достойні вчинки претендентів теж будемо раді дізнатися. Можна писати нам обом у приват. Можна на електронну адресу toribal@ukr.net, зрештою і номер телефону мій є на сторінці фб» - написала Віка Балицька.

konkurs policiya1

konkurs policiya2

konkurs policiya3

konkurs policiya4Активісти також виклали на ФБ списки кандидатів на керівні посади у львівській поліції.

«Ми пропонували керівництву ГУНП у Львівській області викласти ці списки на офіційному сайті але, нажаль, не знайшли розуміння на рівні київського керівництва. Валера Середа був не проти того, щоб це "висіло" на сайті. До речі, спасибі Валерію за рішення оголосити конкурс. Згідно закону України "Про Національну поліцію" керівник територіального органу не зобов'язаний оголошувати конкурси на посади. Відтак конкурс був результатом вольового рішення пана Середи», - написала Віка Балицька.

«Ми знаємо, що у кожного поліцейського є вороги і ображені за якісь, в тому числі і правомірні, рішення і дії. Відтак просимо в коментарях та повідомленнях бути правдивими, об'єктивними та коректними. Брехню, думаю, ми зуміємо відрізнити від правди. Хамські образи в бік кандидатів я буду видаляти, а авторів банити», - додала вона.