Львівська облдержадміністрація оголосила тендер на розробку брендбуку, логотипу та гасла Львівської області. Загалом на розробку бренду Львівщини передбачили 150 тис. грн.

Оголошення про тендер на розробку бренду Львівщини 21 липня на порталі держзакупівель Prozorro опублікував департамент міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА, повідомляє Zaxid.Net.

Кінцевий термін прийому пропозицій – 26 липня. У технічному завданні вказано, що учасники закупівлі мають подати мінімум 10 варіантів логотипу Львівської області, шрифтове зображення назви області, а також мінімум три варіанти гасла. Окрім цього передбачена розробка брендбуку з використанням нових логотипа та гасла.

У 2014 році ЛОДА представила туристичний логотип області у вигляді кириличної літери «л», а також нове гасло, які розробила рекламна агенція «Вітамін», відома створенням логотипів та брендів для великих ресторанів Львова.

Логотип області був наповнений невеликими елементами, які представляли найвідоміші туристичні об’єкти області – гори, мінеральні води, активний туризм, львівську ратушу, трамвай, філіжанку кави, гірськолижні курорти та храми. Окрім цього представили і промоційне гасло області «Львівщина – дивовижні відкриття». Втім, як гасло, так і логотип після представлення рідко використовувалися.