hram vsih sviyatyhПарафіяни Храму Всіх Святих Українського Народу та мешканці вулиць Кульчицької, Петлюри, Садової та Кульпарківської, звернулися до міської влади Львова з проханням облаштувати Алею Героїв Небесної Сотні на території громадського простору по вулиці О. Кульчицької, 18.

Вказаний громадський простір розташований поруч з Храмом Всіх Святих Українського Народу та СЗШ № 18. Озеленена та облаштована лавочками територія використовується мешканцями як зона відпочинку.

Кожного року, під час святкування Воскресіння Господнього на цій території громада святить паски та крашанки. Церква, в свою чергу, забезпечує систематичне прибирання зазначеної ділянки.

«Простір по вулиці Кульчицької, 18 має не лише рекреаційне, традиційне та обрядове значення. Це територія, яка об'єднує мешканців, робить нас дружніми та єдиними.

Ще з 2014 року, з метою вшанування пам’яті героїв Небесної сотні, наша громада виношує ідею облаштування на території вказаного громадського простору Алеї Героїв Небесної Сотні. Ми переконані, що такий проект знайде підтримку і міської влади», - йдеться у зверненні громади.