Упродовж минулого тижня з обласного бюджету відповідно до замовлень головних розпорядників коштів профінансували 64.9 млн грн. Із них - 10 млн грн спрямували для налагодження системи поводження з твердими побутовими відходами у м. Львові.

Як повідомили прес-службі ЛОДА у департаменті фінансів облдержадміністрації, окрім захищених та інших першочергових видатків, виділили  кошти на проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку – 1,8 млн грн, запобігання та ліквідацію надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха – 1,8 млн грн, охорону навколишнього природного середовища – 1,1 млн грн, реалізацію обласної програми «Питна вода» - 0,6 млн грн, підтримку народних домів, музеїв, мистецьких шкіл та мистецьких ініціатив – 0,5 млн грн,  енергозбереження для населення та для бюджетної сфери - 0,5 млн грн, компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян в автомобільному транспорті – 0,4 млн грн, забезпечення невідкладної серцево-судинної хірургії – 0,3 млн грн, організацію з безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах, вулицях міст, інших населених пунктах – 0,1 млн гривень.

Крім того, на забезпечення санітарно-побутових умов у загальноосвітніх навчальних закладах, покращення їх матеріально-технічної бази, підключення до мережі Інтернет, облаштування кабінетів предмета «Захист вітчизни» - 12 млн грн, будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання автомобільних доріг - 6,1 млн грн.