1 218У Львові на порятунок трирічної хворої дитини відбудеться мистецька вечірка «Розправ крила! – Торкнись дива!» художниці Роксолани Йолич. Про це повідомляють організатори.

Так, вже сьогодні, 26 липня, у Львові стартує довгоочікувана мистецька акція від відомої художниці і благодійниці Роксонали Йолич.

Виставка картин художниці, співи та музика від популярних виконавців та гуртів – усе це можна буде побачити о 20.00 годині 26 липня на майданчику FESTrepublic.

Більше того, в рамках такої благодійної вечірки відбудеться аукціон  із особливими лотами – ангелами Роксолани Йолич. Саме вони – красиві, яскраві, добрі, які увіковічнилися на полотні через пензель художниці, мають вагому місію – подарувати надію на якомога швидше одужання хворій дитині – трирічному Орестикові Бобку, за якого так активно вболівають та щиро моляться тисячі небайдужих. У хлопчика – гостра лімфобластна лейкемія.

«Від соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну», який, підтримуючи всі добрі ініціативи, разом із організатором Роксоланою Йолич запрошуємо друзів прийти на цей вечір святкової благодійності, ставши маленькою частинкою цієї потужної благодійної акцій! Пам’ятаймо, що з нами завжди поруч ті, кому разом зможемо допомогти!», – закликають організатори.

Також додамо, що збір коштів для хворого хлопчика активно проводять у соцмережах

Картка Приват 5168 7573 2390 5838 Бобко Андрій

Джерело: Львівський портал