54016«Не варто спекулювати! Земельні ділянки, які надаватимуть учасникам АТО під дачне будівництво, за межами Львова не відносяться до земель лісогосподарського призначення. Це по-перше.

Ці землі за категорією відносяться до земельної промисловості. А опісля розробки проекту землеустрою та враховуючи розроблений детальний план території, змінять цільове призначення даних земельних ділянок на землі рекреації (для індивідуального дачного будівництва). І по-друге, ці землі для учасників АТО - це колишня територія військової частини, що не функціонує і знаходиться за межею лісогосподарського призначення території Держлісфонду», - так відповіла на відкритий лист військового пенсіонера Івана Бондарєва голова ГО «Львівська обласна спілка соціального захисту бійців АТО та сімей загиблих» Богдана Сірків.

«Лісу там не було і ніхто не буде зрізувати існуючі зелені насадження!» - додала Богдана Сірків.

Нагадаємо, у відкритому листі до голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки військовий пенсіонер Іван Бондарєв просить не вирубувати 15 гектарів лісу у рекреаційній зоні Львова.

Також Форпост писав .