СБУ затримала українця, який два роки постачав боєприпаси терористам. Контррозвідники впродовж року слідкували за керівником служби ракетно-артилерійського озброєння одного з батальйонів самопроголошеної "ЛНР". Про це повідомляє ТСН.

Громадянин України, який два роки відповідав за забезпечення боєприпасами підрозділу так званої армії ЛНР, заявив після затримання, що готовий дати свідчення в міжнародному суді Гааги.

За цим бойовиком українська контрозвідка СБУ слідкувала два роки і затримала, щойно він прибув на підконтрольну Україні територію. У бригаді так званої Народної міліції ЛНР "гвардії капітан" Сергій Семенченко як тимчасово виконуючий обов’язки начальника служби РАО в/ч Л-73438 координував прийом російської зброї та видачу її бойовикам. Тепер у СІЗО бойовик охоче розповідає про все в так званій "армії ЛНР" і впізнає на фото і відео інших високопоставлених бойовиків. Також називає імена їх російських командирів на Донбасі.

Затриманого бойовика доправили до Львова, де щодо нього триває кримінальне розслідування. Галицький суд затримав його на два місяці.