originalЛідер українського ринку та провідний за потужністю виробник концентрованих соків в Європі T.B. Fruit планує побудувати в Польщі два заводи за 50-57 мільйонів євро. Про це повідомив засновник Групи компаній T.B. Fruit Тарас Барщовський, пише «Польське радіо».

Будівництво першого з заводів може розпочатися вже у 2018 році. Комапнія розраховує, що до 2021 року їй вдасться покрити близько 10 відсотків світового ринку пектину.

T.B. Fruit веде свою діяльність у Польщі, в Україні та Молдові. Нині до складу Групи входять власні садові угіддя, 8 заводів з переробки фруктів та овочів, а також транспортно-логістичний та інжиніринговий бізнеси. Група виробляє приблизно 100 тис. тонн концентрованого соку в рік.

Довідково. Основний бізнес Тараса Барщовського - вирощування та переробка фруктів і овочів: «Т.Б. Сад» , «Яблуневий Дар», Т.B. Fruit Poland, T.B. Fruit SRL. Також пріоритетним видом діяльності є переробка для B2B-партнерів: соки прямого віджиму ТМ Galicia, відновлені соки ТМ Filvarok. Допоміжний бізнес - перевезення наливних вантажів ТОВ «Танк Транс». У період падіння ринку T.B.Fruit Group of Companies вдається не тільки зберігати стабільність, а й розширювати межі бізнесу, - пише Forbes. У минулому році почав роботу завод в Молдові, а ТМ Galicia вийшла на ринки Америки, Європи, Канади та Китаю. Зростання поставок вимагає сконцентрувати увагу в майбутньому на збільшенні площ насаджень і виробничих потужностей.