IMG 4258Ремонт вулиці Личаківської у Львові, який обіцяли завершити за 8 місяців, не встигнуть закінчити вчасно. Про це повідомив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, інформує Дивись.info.

Наразі у Львові продовжуються ремонтні роботи на вулиці Личаківській. За словами Сергія Бабака, через необхідність ремонту старих колекторів, здача об’єкту затягнеться.

«Хід робіт іде за планом, але є затримки. Треба розуміти, що дорога, яка ремонтується, це тільки верх робіт. Основне навантаження, яке нас стримує, це колектори, які є старими. По Личаківській ідуть три бічні вулиці і ми не можемо передбачити, чи виникнуть далі проблеми», — каже заступник міського голови.

Сьогодні робітники вже відремонтували один з колекторів. Лишається ще два, по яким планують провести експертизу. Якщо за її підсумками виявиться, що колектори у задовільному стані, продовжиться розкриття вулиці.

«Поки що ми ідемо з невеликою затримкою. Якщо не буде надзвичайних ситуацій, повне відкриття вулиці відбудеться у лютому 2018 року», — зазначив Сергій Бабак.

Нагадаємо, вартість ремонту ділянки вул. Личаківської від вул. Мечникова до вул. Пасічної, становить 7 млн євро. з ПДВ.

Раніше ремонт Личаківської планували закінчити до кінця року.