ratusha2Виконавчий комітет надав управлінню соціального захисту Львівської міської ради функції замовника на виконання робіт на об’єкті на вул. Щепкіна, 4.

«Управління соціального захисту знаходиться за адресою вул. Галицька, 21 на 5-му поверсі, що унеможливлює доступність до управління маломобільних груп населення. На сесії міської ради 20 липня було прийнято рішення про надання в оренду управлінню приміщення на вул. Щепкіна, 4, тому необхідно визначити обсяг робіт, аби можна було перемістити туди управління», - зазначила начальник управління соціального захисту ЛМР Наталія Демкович.

Виконавчий комітет передав на баланс департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради нежитлові приміщення другого поверху, загальною площею 115,2 кв.м., на вул. Лесі Українки, 5.

Під час засідання також було доповнено рішення пунктом про те, що, оскільки туди переміститься управління житлового господарства, то туди потрібно перемістити й архів квартирної черги, повідомляє прес-служба львівської мерії.