Станом на сьогодні у Львівській області продовжує працювати 35 осередків Партії регіонів. Про це свідчать дані, отримані Форпостом у Головному територіальному управлінні юстиції Львівської області.

Єдина, яка офіційно припинила роботу після Революції гідності, - Миколаївська районна організація Партії регіонів.

Щоправда частина місцевих осередків обезголовлена через вихід з партії їхніх очільників. Так, не мають голів регіонали Трускавця, Чекрвонограда, Бродівщини, Турківщини та Кам’янко-Бузького району.  

Обезголовлені також Львівська обласна та міська організації партії. Їхні керманичі Петро Писарчук і Олег Баран офіційно покинули партійні лави, відповідно, 21 серпня 2015 року та 18 березня 2014 року. Без керівників існують зареєстровані організації у Залізничному та Сихівському районах Львова. Натомість у чотирьох районних організаціях міста керівники продовжують перебувати на бойових постах, принаймні офіційно. Так, Галицьку, Шевченківську організацію очолює Володимир Цимарно, Франківську – Сергій Корж, Личаківську – Юрій Перевєдєнцем. А у Галицької районної організації офіційно вказано аж два керівники – Микола Кочарян і Василь Міщишин.