rabstvoСьогодні у Львівському аеропорту правоохоронці затримали жінку, яка відправляла дівчат у турецькі борделі. Встановлено, що це 30-річна мешканка Львівської області, їй загрожує до восьми років позбавлення волі.

zatrumanaВ ході документування кримінального правопорушенння, передбаченого ч.1 ст.149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) КК України, 18 серпня, близько 16.00 у міжнародному терміналі Львівського аеропорту працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми спільно з працівниками державної прикордонної служби затримали 30-річну мешканку Львівської області при спробі переміщення потерпілої через державний кордон України.

Правоохоронці встановили, що зловмисниця вербувала молодих та привабливих дівчат, які перебували у складних життєвих обставинах, і переправляла їх у Туреччину з метою сексуальної експлуатації.

Наразі вирішується питання про затримання зловмисниці в порядку ст.208 КПК України. Їй загрожує до восьми років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Про це повідомлено у відділі комунікації поліції Львівської області за матеріалами Управління боротьби зі злочинами, 
пов’язаними з торгівлею людьми ГУ НП у Львівській області.