Форпост

3-5 січня в центрі Львова відбудеться триденний святковий ярмарок на підтримку захисників України. Організатори ярмарку – волонтери Благодійного фонду «Народна підтримка воїнів АТО».

З 12-тої до 17-тої години біля пам’ятника Королю Данилу Галицькому львів’яни та гості міста за благодійні внески на підтримку воїнів АТО зможуть придбати святкові сувеніри, вироби ручної роботи, патріотичні листівки, календарі, книги, а також посмакувати домашньою випічкою від львівських господинь, гарячими стравами і напоями. Сувеніри ручної роботи та картини для благодійного продажу надані майстрами з різних міст України, а також з Іспанії. Під час ярмарку гості також зможуть сфотографуватися з волонтерами-реконструкторами в одностроях воїнів УПА та Січових Стрільців.

Усі виручені кошти буде використано на закупівлю військової амуніції та термобілизни для військових на передовій, організацію поїздки в зону АТО та на реалізацію соціальних проектів фонду.

«У ці дні ми святкуємо Новий рік і Різдво, і хочеться, щоб наші хлопці на передовій, які захищають нас вдень і вночі, теж мали свято. На наших ярмарках можна одночасно і підтримати наших воїнів, і придбати собі щось гарне і корисне. І просто поспілкуватися і гарно провести час. Запрошуємо усіх небайдужих долучатися!» – зазначає керівник фонду Сергій Глотов.

Детальну інформацію про акцію та волонтерську діяльність БФ «Народна підтримка воїнів АТО», а також всі контакти можна знайти на сторінці у мережі Facebook: www.facebook.com/VoinamATO/.

Довідка: Благодійний фонд «Народна підтримка воїнів АТО» зареєстровано 26.10.2015 р. До цього часу (починаючи з травня 2014 року) волонтерський актив фонду діяв у рамках громадської ініціативи, що об’єднувала декілька волонтерських груп. Основним напрямком діяльності організації є допомога військовим ВСУ, МВС та добровольчим батальйонам у зоні проведення АТО. Додатковими напрямками роботи є гуманітарна допомога жителям прифронтових територій (зокрема, дітям), виготовлення патріотичної поліграфічної продукції, інформаційно-просвітницька діяльність. У роботі фонду наразі задіяно понад 60 волонтерів зі Львова та інших міст.

Контактні особи: Сергій Глотов (керівник БФ «Народна підтримка воїнів АТО»), тел.: (098) 361-90-73, Е-mail: nafront@i.ua.