moneyjars 920x380 scaled croppДепартамент фінансів обласної державної адміністрації впродовж тижня, відповідно до замовлень головних розпорядників коштів обласного бюджету, профінансував 81,9 млн гривень. Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.

Зокрема, 8,4 млн грн спрямували на охорону навколишнього природного середовища, 6,6 млн грн – на реалізацію програми "Спортивний майданчик", 5,1 млн грн – на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання автомобільних доріг та 7,3 млн грн – для вивезення твердих побутових відходів з м. Львова.

Також крім захищених та інших першочергових видатків, виділялись кошти на надання медичної допомоги хворим нефрологічного профілю – 4 млн грн, розвиток освіти та культури – по 1,1 млн грн, забезпечення дітей-інвалідів та дітей з важкими інтоксикаціями медичними препаратами, виробами медичного призначення та дезіноксикаційною терапією – 0,6 млн грн, компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом – 0,5 млн грн, боротьбу з онкологічними захворюваннями – 0,4 млн грн, покращення медичної допомоги хворим на первинні імунодефіцити – 0,3 млн грн, призначення і виплати соціальних виплат дітям, пасинкам, падчеркам військовослужбовців, добровольців, волонтерів, які загинули під час участі в антитерористичній операції або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, отриманих у зоні АТО, та Героїв Небесної Сотні – 0,3 млн грн, реконструкцію водопровідної мережі в м. Трускавці – 0,2 млн грн, відновлення, збереження національної пам′яті та протокольних заходів – 0,2 млн грн, проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку – 0,2 млн грн, організацію рятування на водах – 0,2 млн грн, надання одноразової адресної допомоги на придбання навчального приладдя дітям із багатодітних сімей – 0,1 млн гривень.