zaraz krajnim hochut zrobyty
Фото: Дивись.Info
Міський голова Львова Андрій Садовий переконаний, що ухвала щодо реформування стоматполіклінік буде впроваджена в життя і стоматологія буде працювати в ринкових умовах. Про це він сказав під час брифінгу, передає ІАДивись.Info.

«Вони кожного тижня пікетують, це триває більше як півроку. Депутати проголосували за реформу, яка проведена в багатьох містах України. Тільки одна поліклініка цю реформу зробила якісно та успішно працює, інші звернулися в суд і рішенням суду зупинили дію ухвали і саботують розгляд питання по суті. Я переконаний, що дана ухвала буде впроваджена в життя, і стоматологія буде працювати в ринкових умовах, які сьогодні необхідні для Львова», – сказав Садовий.

Також він додав, що минулого тижня зустрічався пікетувальниками.

Ми мали довго дискусію, одна з поліклінік не хоче пускати на роботу головного лікаря. мною скеровано відповідні листи в правоохоронні органи. На скільки мені відомо порушене кримінальне провадження по даному факту.

Нагадаємо, стоматологи вимагають скасування ухвал сесії Львівської міської ради щодо ліквідації комунальних стоматологічних поліклінік, виплатити заборгованість по зарплаті, звільнити з посади начальника управління охорони здоров’я ЛМР Володимира Зуба, розблокувати роботу 3-ї стоматологічної поліклініки скасувавши наказ про призначення її керівником Юрія Павліва, якому колектив висловив недовіру, зупинити реформування 1-ї стоматологічної поліклініки, наслідком якого стали звільнення працівників.