Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/384732459.jpg'
There was a problem loading image 'images/384732459.jpg'

Форпост

384732459Цього року Львівщина передала підрозділам Збройних Сил України на схід 20 конфіскованих автомобілів та понад 200 одиниць зброї. Про це Форпосту повідомив начальник Головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярослав Жукровський.

«Для нас концептуально важливою є допомога бійцям АТО. У 2016 році в зону АТО було передано 20 автомобілів та більше 200 одиниць зброї різного плану. Також ми передали один автомобіль будинку сімейного типу для діточок, які виховуються батьками-вихователями», - розповів Ярослав Жукровський.

За його словами, торік, 2015-го року, в зону АТО було передано 11 конфіскованих автомобілів.

«Я вважаю, що техніка та автомобілі, які конфісковані в дохід держави, мають йти на позиції, які захищають нашу країну – в зону АТО», - зазначив Ярослав Жукровський.

Він також додав, що цього року управління запровадило бойову підготовку для своїх службовців.

«Вперше в Україні у сфері юстиції було запроваджено таку підготовку. Кожен держслужбовець повинен розуміти, що має конституційний обов’язок захищати державу. Цього року 80 держслужбовців пройшли спеціальну підготовку на Яворівському полігоні. Ми будемо продовжувати цю практику», - розповів Ярослав Жукровський.