Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/65765765765.jpg'
There was a problem loading image 'images/65765765765.jpg'

Zaxid.Net

65765765765Львів'янка Анна Музичук виграла чемпіонат світу з бліцу, який проходить в місті Доха, Катар. Про це повідомила Tribuna.com. Як зазначається, Музичук набрала 13 очок з 17 можливих. На другому місці росіянка Валентина Гуніна (12,5), на третьому її співвітчизниця Катерина Лагно (12,5).

За словами тренера жіночої збірної з шахів Михайла Бродського, Анна виграла змагання з рапіду дуже впевнено і у нього виникали сумніви, чи вона зможе стати переможницею у бліці. Однак Анна здивувала усіх.

«І хоча легких перемог, зрозуміло, не буває, мені здавалося, що перемогла Анна за явною перевагою, з запасом. Після такого блискучого виступу в рапіді я був майже впевнений, що на бліц її вже не вистачить - надто багато емоцій і сил витрачено. А ось ти диви! Знову перемога, та ще й яка!», - процитував слова тренера журналіст Цензор.НЕТ Євгеній Кузьменко.

Нагадаємо, кілька днів тому Анна стала чемпіонкою світу з рапіду, а ще один львів'янин Василь Іванчук став чемпіоном світу з рапіду серед чоловіків.

Слід відзначити, що в 2014 році Анна Музичук вже вигравала чемпіонат світу з бліцу.