Волонтери, що опікуються пораненими бійцями в Львівському військовому госпіталі скаржаться на нестачу запасів розхідників та води для їх підопічних і просять не забувати про них.

 Так волонтер Наталія Арестова опублікувала на сторінці госпіталю в Facebook: "Сьогоднішній ФБ строкатий від різноманітних фотографій усміхнений людей. Хтось ходив на виставку фотографій про АТО, хтось на природу вибрався, хтось просто в середмісті відпочивав. А в госпіталі сьогодні із відвідувачів майже нікого не було. 

Добре,що наш добродій пан Тарас привіз суботню дозу кимломолочки, яка розходиться за 1-2 дні, і вже традиційний сирник від своєї мами.
Ще кілька панянок принесли спортивний одяг, білизну, шкарпетки, туалетні принаддя, трошки кави і печеньок. 

Фруктів, соків, негазованої води немає зовсім. Пеленок одна упаковка.Хочу пояснити, що у шпиталі щодня лікується понад 100 учасників АТО, і всі інші розхідники закінчаться вже за день два!" - бідкається волонтер.

В таких умовах, зазначають волонтери, вони змушені будуть допомагати лише важкопораненим, інвалідам АТО та малозабезпеченим учасникам. А до того старались допомогти усім.

Нагадаємо, що 7 вересня до Львівського госпіталю надійшло 15 поранених бійців. Серед них є важкопоранені в тяжкому стані. Волонтери просять допомогти всім небайдужим медичними та побутовими засобами, яких не вистачає.

Тому публікуємо потреби бійців, звертаючись до небайдужих і сподіваючись на їх розуміння ситуації:
Памперси М і L, салфетки вологі.
Пеленки одноразові 
Вода негазована і з поїлками 
Засоби для і після гоління.
ВЗУТТЯ для занять в залі 
Штани спортивні, 
Кисломолочні продукти
Кава, цукор, печиво, фрукти, солодощі.
Сало, помідори, цибуля.

Принести передачу воїнам можна безпосередньо в госпіталь, що розташований за адресою вул. Личаківська 26, і передати на КПП для Волонтерської сотні Львова.