MeduniversytetЛьвівський національний медичний університет імені Д. Галицького 11 вересня уклав угоду з ТОВ «Компанія Техно-Дизайн» на ремонт гуртожитку за 11,7 млн грн. Про це повідомляють Наші гроші із посиланням на сайт Prozorro.

Йдеться про реконструкцію другої блок-секції гуртожитку №8, що розташований на вул. Пасічній, 91. За ці кошти переможець демонтує та встановить нові вікна та двері, обладнає приміщення сантехнікою та відремонтує дах.

Згідно з договірною ціною, витрати підрядника на заробітну плату працівникам становитимуть 2,07 млн грн, тобто 17,6%, а прибуток 206 тис грн — 1,7%.

Крім переможця участь у торгах взяли: ТОВ «Житлоінвестбуд-ЛВ» та ПП «Компанія Техно-Альянс». Пропозиція першої компанії була на 300 грн. дешевшою, проте її відхилили через відсутність низки документів.

ПП «Компанія Техно-Альянс» зареєстрована у Львові, а її власником є Андрій Пеленга.

Львівське ТОВ «Компанія Техно-Дизайн» в рівних долях належить Володимиру Кучковському та Галині Суховолець. За інформацією Prozorro, протягом 2017 року фірма отримала 20 замовлень на 20 млн грн, переважна більшість яких є допороговими закупівлями від львівських закладів освіти.