ZIK

dubnevych4Фірми з «орбіти» нардепів Дубневичів розіграли між собою тендер на поставку піскосуміші для Франківської РА Львова на майже 700 тис. грн.

Відповідна інформація розміщена на порталі публічних закупівель ProZorro.

Йдеться про закупівлю 1289 куб. метрів піскосуміші для посипки вулиць Львова взимку. Очікувана вартість була визначена замовником у 700 тис. грн.

На тендер, що відбувся у листопаді, зголосилися два учасники – Товариство з обмеженою відповідальністю «Агропромислове підприємство «Львівське» та Птахофабрика «Давидівська» у формі товариства з обмеженою відповідальністю, які запропонували товар з різницею у вартості у 142 грн (692 798 та 692 940 грн відповідно).

Переможцем торгів було визначено ТзОВ «АП «Львівське», яке запропонувало нижчу ціну. Відповідно, у грудні підприємству було перераховано 692 798 грн. Слід зазначити, що постачання піскосуміші – не єдина послуга фірми для Франківської РА. Раніше райадміністрація перерахувала ТзОВ «АП «Львівське» 14 425 тис. грн за прибирання доріг у листопаді-грудні 2016 року.

Засновниками ТОВ «АП «Львівське» є народні депутати Богдан та Ярослав Дубневичі.

Кінцевими бенефіціарними власниками Птахофабрики «Давидівська» у формі товариства з обмеженою відповідальністю є Галина та Роман Співаки.

За даними сайту «Наші гроші. Львів», Роман Співак разом із батьком Володимиром співаком були першими власниками ТОВ «Експозиція» – офіційного дилера продукції іншого підприємства Дубневичів – ТОВ»Корпорація КРТ».

Цікаво, що директор Птахофабрики «Давидівська» Юрій Доскіч також є директором ТОВ «Львівське», з юридичною адресою: Львівська обл., Пустомитівський район, село Зубра, вул. Б. Хмельницького, будинок 144, де також зареєстровані ТОВ «АПП Львівське» та ТОВ «Корпорація КРТ».

Окрім того, Юрій Доскіч є керівником ТОВ «АНСВІТ», що зареєстроване за адресою: м. Львів, Лазаренка 1, де ще й до того розміщені громадські приймальні народних депутатів Дубневичів.

Адресу м. Львів, Лазаренка 1 ТОВ «Корпорація КРТ» та ТОВ «Експозиція» вказали як свою фактичну адресу, беручи участь в трьох тендерах регіональних залізниць, про які вже писав ZIK.

Як повідомлялося, на початку грудня фірми Дубневичів розіграли між собою три тендери Укрзалізниці на близько 4 млн грн. Тут теж фігурує ТОВ «Експозиція», яку давно пов’язують з братами-олігархами Дубневичами.