pyat glavnykh voprosov pokupatelyaУ вівторок, 19 вересня, у Львові відбудеться форум девелоперів з питань містобудування. Під час заходу буде обговорено останні зміни до законодавства та інші актуальні питання галузі. Форум організовують Асоціація західноукраїнських забудовників та Львівська міська рада, повідомляє прес-служба мерії.

Початок заходу о 10.00 год. у приміщенні Ратуші (пл. Ринок, 1, велика сесійна зала, к. 202).

Як інформують в Асоціації західноукраїнських забудовників, у червні поточного року набули чинності зміни до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», що внесли суттєві корективи в сфері будівництва та змінили процес отримання дозвільної документації. Уже три місяці ринок існує в нових умовах, проте деякі питання досі потребують обговорень.

Відтак, Асоціація західноукраїнських забудовників ініціювала проведення форуму девелоперів, покликаний заповнити певні інформаційні прогалини та започаткувати формат конструктивного діалогу між представниками бізнесу та органами державної влади і місцевого самоврядування.

Участь у форумі візьмуть представники провідних девелоперських, проектних і консалтингових компаній Львівщини, ІДАБК у місті Львові, департаменту ДАБІ у Львівській області, центрального апарату ДАБІ України та Львівської міської ради.

Тематика дискусій пов’язана з перспективами містобудування в умовах сьогодення, проблематикою незаконних забудов, баченням підприємців та міської влади подальшої перспективи розвитку галузі. Також буде обговорено практичні аспекти застосування законодавчих новацій в містобудуванні, зокрема позицію контролюючих органів всіх рівнів щодо здійснення нагляду за діяльністю суб’єктів містобудування.

Організатори очікують, що результати проведених дискусій стануть основою для напрацювання «дорожньої карти» з врегулювання наявних проблемних питань та заповнення прогалин, які існують на практиці.

Детальніше з програмою заходу можна ознайомитись на сайті Асоціації західноукраїнських забудовників: https://azuz.org.ua/news/programa-forumu-developeriv-zahidnoyi-ukrayiny/

Участь у форумі для представників будівельної галузі є безкоштовною. Для участі та отримання запрошення необхідно зареєструватись за посиланням: https://goo.gl/T8UxMZ