DSC 3113
Фото ілюстративне
До міського голови Львова Андрія Садового звернулися із депутатським запитом щодо можливості розробки Програми, яка передбачала б порядок збільшення кількості ДНЗ у місті Львові та створювала б належні умови перебування дітей у них. Автором запиту виступив депутат ЛМР Віталій Свіщов.

«Відповідно до ДБН України В.2.2-4-97 «Будинки та споруди. Дитячих дошкільних закладів», який передбачає, зокрема, мiсткiсть дошкiльних закладiв загального типу та враховуючи той факт, що у місті Львові щороку будують нові житлові будинки, кількість дітей дошкільного віку у кожному районі збільшується. Це призводить до нестачі місць у ДНЗ для дітей та створює незручності та просто безвихідну ситуацію для батьків», - зазначив Віталій Свіщов.

Депутат додав, що логічним вирішенням проблеми була б розробка Програми, яка передбачала б порядок збільшення кількості ДНЗ у місті Львові та створювала б належні умови перебування дітей у них.                                 

«Прошу розглянути питання щодо розробки Програми, яка передбачала б порядок збільшення кількості ДНЗ у місті Львові та створювала б належні умови перебування дітей у них», - йдеться у запиті до Андрія Садового.