0 35 05e41Приміщення, що у Львові на пл. Ринок, 32, оцінили у понад 63 млн грн. Про це повідомив начальник управління майном спільної власності Львівської обласної ради Микола Бандра, пише Гал-Інфо.

За його словами, універмагу «На ринку» (м. Львів, пл. Ринок, 32) вже оцінений і проходить рецензування у Києві. Встановлену оцінку переглядає Українське товариство оцінювачів.

Він зазначив, що протягом тижня – півтора з Києва надійде відповідь. Встановлена згідно з оцінкою ціна може коливатися як у бік збільшення, так і у бік зменшення.

«Рецензована оцінка буде надіслана нам в управління, після чого ми скеруємо лист орендарю. Сподіваємось, що орендар дасть свою відповідь у найкоротший термін», - сказав Микола Бандра.

Він додав, що орендар може погодитися придбати це приміщення за встановлену оціночну вартість, або ж не погодити. Також він може затягувати з відповіддю до завершення терміну дії оцінки.

Додамо, що термін дії оцінки – шість місяців.

Нагадаємо, 30 травня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати прийняли рішення про приватизацію способом викупу нежитлових приміщень за адресою: пл. Ринок, 32 у Львові. «За» проголосувало 48 депутатів.

Депутати доручили управлінню майном спільної власності Львівської облради вчинити дії для приватизації способом викупу ПАТ «Львівський Універмаг «На ринку» об’єкту приватизації – нежитлових приміщень за адресою: пл. Ринок, 32.

Управління майном спільної власності ЛОР мало визначити ціну продажу об’єкту, підготувати та укласти договір купівлі-продажу об’єкту приватизації для цілей приватизації способом викупу.