dsc6772 3a8eb00a93b499cfca0501df1985bf24
Фото: Олександр Мазуренко, ЛМР
Сьогодні, 19 вересня, у Львівській міській раді розпочався Форум девелоперів, триватимуть обговорення практичних аспектів застосування законодавчих новацій у містобудуванні. Під час відкриття міський голова Львова закликав учасників до співпраці та наголосив на необхідності усе робити із максимальною прозорістю для громадськості.

«Ваша галузь є специфічна. Я маю до вас одне прохання. У міській раді я поставив завдання – максимальна прозорість, відкритість. Все, що ми будуємо, у наступні періоди має бути пам’яткою архітектури. Кожна будівля має надихати, давати новий сенс. Я би хотів, щоб ви лишили після себе такий спадок, який, наприклад, лишив Потоцький. Ми пам’ятаємо архітекторів, які це будували, і ми за це горді. Ми хочемо, щоб наші діти були освічені, естетично досконалі. Велике прохання до вас – робіть досконалі речі.

Ми у місті маємо міську Інспекцію архбудконтролю, завдання якої – щоб кожен підприємець мав максимальну підтримку. Ми будемо з нашого боку робити все можливе, щоб речі, які ви робите, були досконалі, щоб обіг документів був достатньо швидкий», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Нагадаємо, участь у форумі для представників будівельної галузі є безкоштовною. Захід організований Асоціацією Західноукраїнських забудовників та Львівською міською радою.