remont doroga trakt glynianskyj 6034На вул. Тракт Глинянський призупинено роботи, наразі не відновлено транспортне сполучення, оскільки мешканці цієї вулиці не підключилися до центрального колектора, що не дозволяє асфальтувати вулицю. Сьогодні о 18.00 відбулася громадські слухання з мешканцями, під час яких планують вирішити проблему та дійти згоди. Про це повідомили у прес службі ЛМР.

«Мешканці мають провести підключення випусків каналізаційних стоків. Місто ставить центральні колектори, а всі мешканці, які мають бажання приєднатись до центральних колекторів, роблять це вже за свої кошти. Ми проводили вже 2 громадських слухання, сьогодні о 18.00 проводитимемо ще одні», - зазначив голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський.

«Потрібно робити транспортне сполучення – асфальтування дороги. Але поки мешканці не під’єдналися до цього колектора, який встановлений на вул.Тракт Глинянський, це зробити неможливо. Ми можемо заасфальтувати вулицю, але пізніше потрібно буде все знову розривати і підключати мешканців. Нам потрібно визначитися з мешканцями, дійти згоди, коли саме вони будуть підключатись до колектора. Сьогодні о 18.00 відбуватимуться громадські слухання, де будуть представники депутатського корпусу Львівської міської ради, голова Личаківської районної адміністрації, представники ЛМКП «Львівводоканал», мешканці вул. Тракт Глинянський і прилеглих вулиць. Надіємося, що під час обговорень зможемо дійти згоди  з мешканцями», - зазначили в ЛМКП «Львівводоканал».