паспортУ Городоцькому районному секторі Міграційної служби Львівщини з початку серпня і досі не відновили оформлення паспортів (біометричних і внутрішніх паспортів громадян України). Усе – через поломку системи. Про це пише IA ZIK з посиланням на районний сектор Міграційної служби.

Як повідомила працівниця служби, ліквідувати поломку планують на початку жовтня. Для цього очікують бригаду спеціалістів з Києва.

«Київська бригада може приїхати і це зробити. Про це знає Київ. Це не залежить від нас», – зазначила працівниця міграційної.

Як повідомлялося, у Городоцькому районному секторі міграційної служби Львівщини з 5 серпня не видають паспортів (ані біометричних закордонних, ані внутрішніх ID-карток) через поломку системи.

Зазначимо, якщо оформити біометричний закордонний паспорт громадяни можуть в інших підрозділах міграційної служби, не залежно від місця реєстрації, то видача перших паспортів громадян України дітям з 14-років проводиться виключно за місцем реєстрації. Мешканці району невдоволені, що стільки часу не можуть оформити потрібні документи.