171264 7 0Вчора, 22 вересня, завершився конкурс на керівні посади у поліції Львівщини. «Цей конкурс - світло в тунелі кадрової політики. І фірмовий знак Львівської поліції. Час покаже чи наш вибір був правильним. Сподіваємося, що так», - розповіла журналістка та голова постійної поліцейської комісії Головного управління Національної поліції у Львівській області Вікторія Балицька.

За словами Вікторії Балицької, цей конкурс - єдиний в Україні. «Такі конкурси не проводилися більше ніде, лише у Львівському ГУНП. Однак, є й сумний аспект справи. Поліцейські не подавалися активно на конкурс. Посад було більше десятка, але конкуренція і боротьба була лише за дві посади: начальника Галицького відділу поліції і начальника відділу розслідування злочинів у сфері транспорту (по ДТП). На решту посад було переважно по одному претенденту. Іноді двоє», - додала голова постійної поліцейської комісії Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як повідомила Вікторія Балицька, на посаду начальника Галицького ВП поліцейська комісія рекомендувала Петра Швороба. На посаду начальника відділу розслідуваннь по ДТП рекомендований Тарас Ханик, який до цього часу обіймав посаду заступника начальника Личаківського ВП по слідству. Останній вибір був досить складним, бо були й інші достойні кандидати. Загалом на посаду начальника відділу з розслідувань по ДТП подалося 8 чоловік. До співбесіди в ході конкурсних етапів дійшло 6.