ревуцькийПідприємець Ігор Ревуцький, який 6 вересня 2017 року уклав угоду Національною академією сухопутних військ ім П. Сагайдачного про постачання м’яса, овочів та фруктів на загальну суму 7,3 млн грн подав документи, з якими раніше на торгах Академії вже перемагав інший учасник. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook позаштатний радник міністра оборони Руслан Тростинський, пишуть "Наші гроші. Львів".

поздняковЙдеться про 30-річного Ігоря Ревуцького з Жидачева. Як раніше писали «НГ.Львів» Ревуцький зареєструвався підприємцем трохи більше ніж за тиждень до оголошення торгів – 21 липня, в перші позитивні відгуки про його роботу датовані вже 7 серпня. Що більш, вже 6 вересня він укладає угоду на 7,3 млн грн з одним з найбільших бюджетних замовників Львівської області.

Виявилось, що на ці торги від Академії Ігор Ревуцький до необхідної документації додав ті самі декларації виробників на м’ясну продукцію, які раніше вже подавав інший учасник на інший тендер.

Зокрема, підписуючи договір 6 вересня, Ревуцький додав копію декларації від ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» на партію товару, яку ще 10 липня відвантажили підприємцю Сергію Позднякову. Таку саму декларацію Сергій Поздняков додавав до своєї угоди з Академією, якау він підписував 31 липня. Єдина відмінність у документах – копія, яку подав Поздняков, засвідчена печаткою Позднякова, а копія, яку подав Ревуцький – печаткою Ревуцького.

Нагадаємо, конкурентами Ігоря Ревуцького виступили підприємці Микола Гунчак та Володимир Чубоха. Останній вже згадувався в матеріалах «НГ. Львів» як учасник групи підприємців, які активно розігрують торги Академії.

До речі, 23-річний Сергій Поздняков свої торги від Академії виграв лише через місяць після того як зареєструвався приватним підприємцем. Як підтвердження досвіду, він подав угоди з іншим підприємцем, з яким, ніби-то почав працювати вже через три дні після реєстрації.