sdd
ФОТО: ЛЬВІВСЬКИЙ ІТ КЛАСТЕР
З 29 вересня до 1 жовтня ІТ Аrena збирає на львівському стадіоні сотні ІТ експертів, програмістів, керівників ІТ компаній, засновників стартапів та всіх, хто цікавиться новітніми технологіями. Сьогодні відбулось відкриття найбільшої технічної конференції Східної Європи. Про це інформує прес-служба ЛМР.

ІТ конференція триватиме три дні. Два перші дні пройдуть з доповідями іноземних спікерів на стадіоні «Арена Львів». Третій день конференції пройде у форматі мітапів, тематичних воркшопів, які відбудуться в закладах центральної частини міста.

Сьогоднішній день конференції триває у форматі доповідей спікерів паралельно на трьох різних стрімах – business, product, technology у різних залах для доповідей.

Паралельно на конференції діятиме виставка технологічних досягнень та розробок Тech Expo – на ній будуть представлені українські ІТ компанії та стартапи.

О 15.00 розпочнеться конкурс стартапів Startup Compеtition, у межах якого стартапи презентуватимуть свої ідеї. Змагання триватимуть до 18:00, після чого журі оголосять 10 стартапів, які пройшли перший етап відбору. 

Закінчиться перший день конференції ІТ Arena вечіркою у клубі FestRepublic, на вул. Старознесенській, 24. Після звершення конференції власники Executive квитків, організатори, спікери та журналісти матимуть нагоду взяти участь у VIP події – Tech Lounge, яка розпочнеться о 20:00 в Центрі Митрополита Андрея Шептицького, на вул. Козельницькій, 2а.

На ІТ Аrena можна сміливо приходити з дітьми. У виставковому приміщенні на стадіоні облаштують спеціальну дитячу зону для дітей різного віку, від 3 до 12 років.

Дитяча зона буде поділена на дві – розважальну та навчальну. У розважальній зоні пропонуватимуть перегляди мультфільмів, велику кількість іграшок, розмальовки, для старших дітей – майстер-класи зі східних єдиноборств. У навчальній частині зони проводитимуть заняття з програмування та розроблення комп’ютерних ігор для старших дітей.

Всіх дітей, які відвідуватимуть дитячу зону реєструватимуть і видаватимуть паперові браслети з інформацією про дитину. Окрім того, для кожної дитини створять анкету з контактами батьків. Графік роботи дитячої зони  – 10:00-18:00, обідня перерва з 13:00 до 14:00 год.