loda 890x395Після наради у голови ЛОДА Олега Синютки щодо вирішення сміттєвого питання міста Миколаєва стлася перепалка між двома депутатами Миколаївської міської ради. Як пише видання Розділля ТБ, Михайло Галущак, міський депутат Миколаївської міської ради здійняв руку на іншого міського депутата, свого колегу Мирослава Конечного у стінах Львівської обласної держадміністрації.

«Депутата-забіяку абсолютно не бентежило те, що людина, на яку він підняв руку, набагато років старша за нього, як і те, що довкола були інші люди. При чому Михайло Галущак перший раз вдарив депутата Мирослава Конечного у залі для засідань та ще раз спробував продемонструвати свої «м`язи» перед центральним входом у Львівську  ОДА. Слід віддати належне депутату Мирославу Конечному, враховуючи його зріст та кремезність, якому вистачило мужності та витримки не відповісти у тій же манері юному Михайлу Галущаку», - йдеться у виданні Розділля ТБ.

Водночас, Михайло Галущак заперечує таку подачу інформації і запевняє: бійки не було. Про це він сказав у коментарі Форпосту.

«Ми виходили після наради. Я побачив, що колишній мер Миколаєва Микола Адамчук залишився у кабінеті, і Мирослав Конечний почав публічно звинувачувати його у тому, що він злодій. Я це побачив і став між ними, щоб Мирослав Конечний не простягнув на пана Адамчука руку. Після цього Конечний почав мене обзивати і шарпати. І це вже не перший раз. В нього до мене упереджене ставлення. На останній сесії Миколаївської міської ради, коли роздавали ділянки учасникам АТО, всім дали, окрім мене. Конечний тоді встав і сказав, що я не заслужив. Очевидно, таке ставлення від міськради і від Конечного через те, що я активно протистою міській раді і їхнім корупційним схемам, які вони хотіли впровадити щодо львівського сміття в Миколаєві», - так прокоментував інформацію щодо бійки Михайло Галущак Форпосту.