1507470552 6443Сьогодні, 12 жовтня, активісти будуть пікетувати Палац культури Машинобудівників в Дніпрі, де запланований концерт співака Сергія Бабкіна. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила адміністратор "Правого сектора" в Дніпропетровській області Ляля Євтушенко. 

«Сьогодні 12 жовтня в ДК Машинобудівників м.Дніпро планується виступ сумнозвісного співка Сергія Бабкіна, що свідомо руйнує Україну зсередини і готуює ґрунт для «зелених чоловічків», вже після захоплення Криму москалями виступав там перед окупантами та закликає це робити інших співаків, регулярно розважає на Росії публіку, відмовляється назвати її агресором й називає війну на Сході та вбивство наших солдат москалями та сепаратисами "неоднозначною ситуацією", - сказано в повідомленні. 

Нагадаємо, концерт Сергія Бабкіна у Львові 7 жовтня так і не відбувся. Захід було скасовано після кількагодинних протестів та невдалих переговорів артиста і музикантів з блокувальниками. 

Оновлено: Український музикант Сергій Бабкін публічно визнав російський уряд агресором.

Про це він сказав перед публікою, яка зібралась на його концерт у Дніпрі, передає ТСН.

Перед початком концерту, який проходив у міському палаці культури машинобудівників, зібрались до двох десятків активістів від "Правого сектора" та ВО "Свобода". Вони вимагали від артиста публічно заявити про свою позицію щодо російської агресії проти України.

Бабкін не заперечував. Він зустрівся з двома активістами, а потім всіх мітингувальників запросив до зали, де зібрались люди на концерт. Він заявив: "Я визнаю уряд Росії агресором".