publicbudget 55103У Львові залишаються не реалізованими 35 громадських проектів 2016 року, що фінансуються із бюджету міста. Усього було подано та затверджено 67 ініціатив, а 32 із них вже виконано, або триває виконання згідно затвердженого плану. 

У міськраді кажуть, що пичини цьому є різні. Зокрема, через те, що земельні ділянки, які належали місту за рахунок певних махінацій стали приватними.

51515256265525235За Проект №278 “Облаштування спортивно-ігрового простору для дітей та дорослих “Прогрес“ проголосувала громада міста Львова, депутати, однак, результату досі немає. Місцеві мешканці звернулася до депутатів Львівської міської ради з проханням звернути увагу на цю ситуацію та повпливати на затягування питання. Проте у ЛМР кажуть, що цей проект по будівництву дитячого майданчика не може бути виконаний, адже ще до затвердження проекту територія, яку хотіли облаштувати, не належала місту.

1561656Нагадаємо, відповідно до Ухвали Львівської міської ради від 26.12.2016 № 1351 «Про затвердження переліку проектів – переможців громадського бюджету м. Львова на 2017 рік», депутати затвердили до виконання і фінансування з бюджету у 2017 році Проект №278 “Облаштування спортивно-ігрового простору для дітей та дорослих “Прогрес“ на території за адресою м. Львів, вул. Жовківська, 57, на перетині вулиць Жовківська та Януша. За даний Проект проголосувала громада міста Львова. Однак, станом на  4 жовтня проект досі не реалізований. Про це Форпосту розповіла автор Проекту №278 “Облаштування спортивно-ігрового простору для дітей та дорослих “Прогрес“ Галина Мельник.

Відтак, авторка Проекту за підтримки місцевих мешканців звернулася до депутатів Львівської міської ради з вимогою звернути увагу на цю ситуацію та повпливати на затягування питання облаштування спортивно-ігрового простору на вул. Жовківській.