Форпост

Сьогодні денні пункти обігріву діють на вул. Сербській, 15 та на вул. Кирилівській, 3а. Приміщення шкіл як пункти обігріву вже не функціонують, повідомили у Львівській мерії. «Вночі у нас було 56 осіб. Протягом дня орієнтовно 20 людей заходить зігрітись та попити гарячого чаю. Наш Центр працюватиме як цілодобовий пункт обігріву для усіх охочих впродовж періоду холодів», - розповів Олександр Бородін, директор Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян.

«Пункт обігріву на вул. Сербській, 15 сьогодні працюватиме до 20.00 год. Вночі у нас був один відвідувач», - розповів Андрій Зозуля, заступник голови Галицької РА.

Нагадаємо, впродовж 5-8 січня у Львові цілодобово патрулювали наряди поліції та Муніципальної дружини та цілодобово працювали три пункти обігріву: на вул. Кирилівській, 3а (Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян), на вул. Сербській, 15 (у приміщенні ЛКП «Старий Львів») та на вул. І. Франка, 56 (монастир святого Климентія ордену редемптористів, який буде відкритим до 21:00 год. 8 січня). 

Забезпечено посилений режим чергування у двох базових лікарнях міста – лікарні швидкої медичної допомоги (вул. Миколайчука, 9) та 8-ій міській клінічній лікарні (вул. Навроцького, 23). 

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, мешканців та усіх небайдужих львів’ян, гостей міста просять повідомляти на гарячу лінію міста за коротким номером 15-80.