800px Парк Знесіння 3Щонеділі в інформаційно-освітньому центрі відбуваються п'янки, гуляння, забави. Дирекція здає в оренду приміщення для проведення святкувань. Про це повідомила голова ГО «Магдебурзьке право», голова комісії охорони здоров'я громадської ради при ЛОДА Зоряна Іванків.

"Відбулась надзвичайна подія: з 21 на 22 жовтня 2017р. в інформаційно-освітньому центрі РЛП "Знесіння" відбувався нічний музичний балаган. Цілу ніч інформаційний центр гуляв, забавлявся, пиячив. Музика гриміла на цілу округу. Місцеві жителі вночі неодноразово викликали наряди поліції. Учасники балагану пояснювали, що вони мають дозвіл від міської ради.

Одній з жительок викликали швидку допомогу, так як гучна музика спричинила виникнення гіпертонічного кризу. На неодноразові звернення вночі до в.о.директора М.Задорожної, вона не реагувала і не зупинила порушення законодавства про тишу в нічний час. Натомість заявила, що учасники мають дозвіл від міськради на цей балаган.

Щонеділі в інформаційно-освітньому центрі відбуваються п'янки, гуляння, забави. Дирекція здає в оренду приміщення для проведення святкувань. Тому до сьогодні не встановлена відеокамера, яку хотіли встановити громадські захисники РЛП "Знесіння". Зупинимо вакханалію дирекції ландшафтного парку "Знесіння". РЛП "Знесіння" - це сакральна територія, а не кабак", - йдеться у дописі.