4648Мешканці села Наварія узгодили графік відключення електроенергії з виконавцем робіт із відновлення високовольтної лінії Львів-Дрогобич. Відповідно, про час та тривалість відключень виконавець зобов’язався усіх мешканців повідомити заздалегідь. Про це Форпосту повідомив мешканець Наварії, учасник АТО Павло Нікітін.

«Зустріч із мешканцями ініціював сам виконавець робіт. Громадськість та начальник Пустомитівського РЕМ зустрілися у кабінеті міського голови Пустомит. Зі свого боку, виконавець робіт пояснив нам технологічні нюанси робіт. Ми пояснили, що саме нас не влаштовує. Відтак, ми разом узгодили майбутній графік робіт, у якому враховані всі інтереси громади», - розповів Павло Нікітін.

За його словами, цього тижня роботи не проводитимуться. Імовірно, відновлять відключення з понеділка. Про час та тривалість відключень повинні повідомити заздалегідь. Окрім того, за словами активного мешканця, тривалість відключення буде значно коротшою, аніж раніше.

«Перед нами вибачились і обіцяли заздалегідь інформувати про час відключень», - додав Павло Нікітін.

Також чоловік зазначив, що йдеться про відновлення високовольтної лінії Львів-Дрогобич, яку було прокладено ще у 1947 році.

Раніше Форпост писав .