dzherelo3 2bcb15673f676d77e34ce03f6ce9155d
Фото: прес-служба ЛМР
В понеділок, 23 жовтня, у Львівській опері відбувся щорічний великий благодійний концерт «Джерело скликає друзів», організований Навчально-реабілітаційним центром «Джерело» з метою зібрати кошти на щоденні заняття садка-школи центру, який відвідують 170 дітей з особливими потребами дошкільного та шкільного віку.

«Близько тисячу гостей відвідали концерт. На сцені Львівської Опери виступили Національний заслужений академічний український народний хор ім. Г.Г. Верьовки під керівництвом художнього керівника Зеновія Корінця, скрипаль Василь Попадюк, молода співачка Іванна Червінська, Оксана Муха, Наталя Рибка-Пархоменко, капела Дударик та Орфей. На завершення концерту діти Джерела разом з дитячою студією «Смайлики» балету «Життя» приготували спільний музичний номер.

Метою заходу було зібрати 500 тис грн. Станом на сьогодні було залучено 440 тис. гривень, і збір продовжується», - розповідають у центрі «Джерело».

Підтримати садок-школу «Джерела» можна коштами, переказавши їх на рахунок на сайті www.dzherelocentre.org.ua,  або за телефоном 032 227 36 01.

Команда організаторів висловлює щиру подяку кожному, хто долучився до доброї справи! «Радіємо, що маємо так багато справжніх друзів, які допомагають, цікавляться, долучаються до діяльності «Джерела». Робити добро просто!», - наголошують в центрі «Джерело».

Довідка

Благодійна установа Навчально-реабілітаційний центр «Джерело» заснована в 1993 році з ініціативи батьків дітей з особливими потребами та волонтерів з Канади. За 24 роки роботи Центру допомогу отримали близько 5 000 дітей та молоді, віком від кількох тижнів до 45 років. Сьогодні тут щодня займаються 170 дітей та молоді, 200 родин в місяць отримують консультаційний супровід та реабілітаційні послуги, в яких виховуються діти з порушеннями розвитку.

Центр «Джерело» фінансується з комунального бюджету міста Львова на 50% та з благодійних надходжень.

Слідкувати за новинами можна на  сайті центру «Джерело» та сторінках Центру в соцмережах: http://www.dzherelocentre.org.ua/

https://www.facebook.com/events/1787923728159740/

Контактна особа для ЗМІ: піар-менеджер центру «Джерело» Ілона Кадацька, тел.: 096 786 97 56.